Mixit praclíky do vačku - Jogurtová čokoláda s jahodami

Značka: Mixit

Solené praclíky v bielej čokoláde s jogurtovou príchuťou a jahodovým práškom 

Zamilovali sme sa do kombinácie jogurtovej čokolády s prachom z mrazom sušených jahôd. Zamilovali sme sa aj do pekne vypečených praclíkov. A vy sa teraz zamilujete do spojenia oboch dobrôt! Pod vrstvou bielej čokolády s jogurtom zachrumká dozlata vypečený praclík a jahodový prach celé kúzlo korunuje.

P.S.: Súhra jahôd, jogurtu a čokolády pripomenie chuť jahodovej zmrzliny a chrumkavý praclík zase zahryznutie do zmrzlinového kornútika. :-) 

 
Dostupnosť Skladom (> 8 ks)
Môžeme doručiť do:
26.5.2022
€2,50 €2,08 bez DPH
Mixit praclíky do vačku - Jogurtová čokoláda s jahodami
Značka: Mixit
doy preclik jahoda 1 produkt
Novinka Tip

Mixit praclíky do vačku - Jogurtová čokoláda s jahodami

Solené praclíky v bielej čokoláde s jogurtovou príchuťou a jahodovým práškom

váha: 70 g

 

Zamilovali sme sa do kombinácie jogurtovej čokolády s prachom z mrazom sušených jahôd. Zamilovali sme sa aj do pekne vypečených praclíkov. A vy sa teraz zamilujete do spojenia oboch dobrôt! Pod vrstvou bielej čokolády s jogurtom zachrumká dozlata vypečený praclík a jahodový prach celé kúzlo korunuje.

P.S.: Súhra jahôd, jogurtu a čokolády pripomenie chuť jahodovej zmrzliny a chrumkavý praclík zase zahryznutie do zmrzlinového kornútika. :-) 

 

Zloženie: biela čokoláda s jogurtovou príchuťou 63 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, sušený jogurt 2,5 % (mlieko, jogurtová kultúra), regulátor kyslosti: kyselina citrónová; emulgátor: lecitíny; vanilkový extrakt, prírodná jogurtová aróma), praclíky solené 32 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), prášok z mrazom sušených jahôd 5 %.

Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, vajec, arašidov, sóje a sezamu.

Dodatočné parametre

Kategória: MIXIT
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie