Mixit praclíky - Jogurtová čokoláda s jahodami

Kód: 9621
Novinka Tip
Značka: Mixit
€7,50 €6,25 bez DPH
Na objednávku 5-8 dní
Môžeme doručiť do:
21.6.2023

Mixit praclíky - Jogurtová čokoláda s jahodami

Solené praclíky v bielej čokoláde s jogurtovou príchuťou a jahodovým práškom

Zamilovali sme sa do kombinácie jogurtovej čokolády s prachom z mrazom sušených jahôd. Zamilovali sme sa aj do pekne vypečených praclíkov. A vy sa teraz zamilujete do spojenia oboch dobrôt! Pod vrstvou bielej čokolády s jogurtom zachrumká dozlata vypečený praclík a jahodový prach celé kúzlo korunuje.

P.S.: Súhra jahôd, jogurtu a čokolády pripomenie chuť jahodovej zmrzliny a chrumkavý praclík zase zahryznutie do zmrzlinového kornútika. :-) 

Detailné informácie

Podrobný popis

Mixit praclíky - Jogurtová čokoláda s jahodami

Solené praclíky v bielej čokoláde s jogurtovou príchuťou a jahodovým práškom

váha: 250 g (3,00 €/100 g)

 

Zamilovali sme sa do kombinácie jogurtovej čokolády s prachom z mrazom sušených jahôd. Zamilovali sme sa aj do pekne vypečených praclíkov. A vy sa teraz zamilujete do spojenia oboch dobrôt! Pod vrstvou bielej čokolády s jogurtom zachrumká dozlata vypečený praclík a jahodový prach celé kúzlo korunuje.

P.S.: Súhra jahôd, jogurtu a čokolády pripomenie chuť jahodovej zmrzliny a chrumkavý praclík zase zahryznutie do zmrzlinového kornútika. :-) 

 

Zloženie: biela čokoláda s jogurtovou príchuťou 63 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, sušený jogurt 2,5 % (mlieko, jogurtová kultúra), regulátor kyslosti: kyselina citrónová; emulgátor: lecitíny; vanilkový extrakt, prírodná jogurtová aróma), praclíky solené 32 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), prášok z mrazom sušených jahôd 5 %.

Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, vajec, arašidov, sóje a sezamu.

Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

Dodatočné parametre

Kategória: MIXIT
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: